Sidan underbearbetning
Januari

Äntligen, den 7/1 2010, kom Tia 'Respons Raffiga Raritet-Ten'  hem till oss i Rönninge !!!
 
Bus är det jag är bäst på,hänga i gardinerna, välta ut en kaffekopp, dra ner duken från matbordet, bita Carolina i fingrarna eller skälla på Castor för att han också har ett tuggben och jag inte får ha båda ja allt är orättvist eller hur?

Vi hann även med en lektion i tävlingslydnad hos Maria Hagström i Köping.


Februari

Februari kommer vi att minnas, jag var på min första kurs med andra hundar. Kursen bygger på att ha en lydighund i vardagen t.ex. hunden ska kunna gå lös utan att springa fram till andra hundar eller efter vilt. Först fick vi träna nej, matte får bara använda småbokstäver dvs inte skrika, matte strör ut godis på marken och plockar runt med detta utan att jag ska röra godis. Sen jobbade vi med ett antal kontakt- övningar det var vi bättre på eftersom vi har börjat träna inför tävlingslydnaden. Sista övningen fick några hundar i taget leka för att vänja sig vid varandra för att kunna använda i framtida övningar (matte har gått på dessa kurser med både Tilde och Castor). Denna lekövning gick inte så bra, jag skrämde de båda övriga hundarna i vår grupp, för mycket fart sa fröken, vi bytte grupp det blev inte bättre två av deltagarna i denna grupp vägrade leka och satt som klistrade vi fötterna på sina mattar och bara tittade på mig när fick ett Goldenryck och bara sprang, när blir hon trött sa fröken, inte vet jag svarade matte.

En dag besökte vi syrran Stina är det kul, här kan man leka och busa, fullt med spring i benen efter bilfärden.
 
Sen var vi på träning nummer 2 hos Maria, då var jag i toppform vi fick beröm för vårt stående, sittande, liggande samt handtarget, det fick inte Castor han var var för sugen på godiset sa Maria så han fick göra om massor med gånger och matte fick nya tips. Jag behövde inte göra om, vi får gå vidare i träningen, det ni!! Medan jag ändå var där passade jag på att äta blomgjord, så Maria fick hämta kompost galler, jättebra för mig då tog det längre för matte få tag i mig.

En dag fick jag en allergichock och vi for till Bagarmossens djursjukhus jag blev bra igen efter några dagar.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.01 | 00:34

Tackar för en kanonhelg syrran, gött att äntligen hitta någon mer som gillar att springa. Det måste vi göra om! Nospussar från brorsan Zeke!

...
18.10 | 23:46

Du är grym syrran. Min matte säger att du förgyller vår tillvaro med dina påhitt. Själv tycker jag bara att du är en inspirations källa. Nospussar från Zeke

...
04.08 | 18:45

Tackar jättekul att få tillhöra gänget ;)

...
04.08 | 18:29

STORT GRATTIS till 1:a i Nkl. Välkommen i Ökl-gänget !
Ingela, Astrid och Bodil

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS