Om oss
Välkommen till vår webbsida

Familjen Ohlson består av 12 personer, Ingemar, Marie, de utflugna barnen Pernilla med sin sambo Jonte och Mikael med sin sambo Kristina, barnbarnen Carolina, Michaela, Alex, Filip, Lisa och Maja samt förnärvarande tre golden Tilde, Castor och Tia.
Ingemar, jag och hundarna bor i Rönninge söder om Stockholm där har vi nära till skog, vatten och apellplaner vilket är allt man behöver när man tränar hund.

Ingemar älskar att spela golf men han har även börjat träna jakt med mig, jättekul!

Marie, det är jag som gillar att träna och tävla hund och försöker lära mig så mycket som möjligt om olika träningsmetoder. Jag tränar lydnad med alla tre hundarna men kommer bara tävla med Castor o Tia, Tilde är färdig tävlad vi kommer inte nå längre än till championatet. Jakt tränar vi med alla tre och kommer att tävla Tilde och Castor i år och förhoppningsvis med Tia i framtiden.Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.01 | 00:34

Tackar för en kanonhelg syrran, gött att äntligen hitta någon mer som gillar att springa. Det måste vi göra om! Nospussar från brorsan Zeke!

...
18.10 | 23:46

Du är grym syrran. Min matte säger att du förgyller vår tillvaro med dina påhitt. Själv tycker jag bara att du är en inspirations källa. Nospussar från Zeke

...
04.08 | 18:45

Tackar jättekul att få tillhöra gänget ;)

...
04.08 | 18:29

STORT GRATTIS till 1:a i Nkl. Välkommen i Ökl-gänget !
Ingela, Astrid och Bodil

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS